Termoska na jídlo se skládácí lžící a šálkem - Duck Egg
Kód: 173028 -170347-
Detailní popis produktu
Thermos Style - termoska na jídlo
Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo. Skládá se z dvoustěnného těla termosky, uzávěru, skládací lžíce a šálku. Široké hrdlo těla termosky zaručuje snadné plnění, nabírání a údržbu termosky. Skládací lžíce je opatřena dvěma klouby - ve složeném stavu padne do vybrání v uzávěru. Uzávěr je tvarován pro snadné otevírání/zavírání termosky. Vnější strana šálku je z nerezové oceli, vnitřní strana z odolného plastu. Systém jako celek dosahuje výborných izolačních vlastností.
Prohlédněte si termosku na videu.
Klikněte na video pro přehrátí. V pravém spodním rohu je volba pro zvětšení videa na celou obrazovku.
Parametry termosky
- Objem: 470 ml
- Výška: 143 mm
- Průměr: 95 mm
- Průměr hrdla: 70 mm
- Hmotnost: 365 g
- Udrží horké: 9 hodin pro tekutinu**
- Udrží studené: 14 hodin pro tekutinu**
**Měření izolačního výkonu je prováděno s čistou vodou. Doba, po kterou vydrží obsah termosky teplý/studený, závisí na tepelné kapacitě daného jídla. Lze říci, že čím více vody daný pokrm obsahuje, tím je vyšší jeho tepelná kapacita a tím déle vydrží v termosce teplý/studený. Např. polévka vydrží déle teplá/studená než rýže. Dobu, po kterou zůstane pokrm v termosce teplý/studený, lze prodloužit předehřátím/ochlazením vnitřních stěn termosky horkou/studenou vodou - viz návod.
Souhrn
- Termoska na jídlo s izolovaným šálkem a skládací lžící.
- Lžíce je součástí termosky - je dodávána s termoskou.
- Thermos dvoustěnná vakuová izolace - maximální tepelná izolace.
- Tělo termoláhve vyrobeno z odolné nerezové oceli.
- Lehké a kompaktní provedení.
- Široké hrdlo.
- Navrženo pro každodenní použití.
- Vodotěsný uzávěr.
- Snadná údržba.
- BPA free.
- Kompletní nabídka náhradních dílů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Termosky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.37 kg |
Hmotnost: | 365 g |
Objem: | 470 ml |
výška: | 143 mm |
Průměr: | 95 mm |
Udrží horké: | 9 hodin pro tekutinu |
Udrží studené: | 14 hodin pro tekutinu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.