Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu zamezení dalšího šíření COVID-19 nebudou dopravci umožňovat platbu dobírky v hotovosti, ale jen PLATEBNÍ KARTOU!

Sada Jumping Clay k výrobě čokolády

Kód: C20-1
Akce Doporučujeme
Značka: Jumping Clay
195 Kč –12 %
Sada Jumping Clay k výrobě čokolády
195 Kč –12 % 171 Kč / ks 141 Kč bez DPH
Skladem - Ihned k odeslání (1 ks)
Můžeme doručit do:
10.6.2020

Pro všechny milovníky čokolády je tu čokoláda z modelíny Jumping Clay, která sice není k jídu, ale nerozteče se ani nezkazí. Sada obsahuje vše potřebné k vyrobení 6 čokoládových bonbónů z modelíny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Modelovací hmota Jumping Clay je 100% netoxická a bez lepku. Jumping Clay vlastní řadu bezpečnostních certifikátů, které z ní dělají jednu z nejbezpečnějších modelín na světě. Schne na vzduchu a je na svůj objem lehčí než jiné modelovací hmoty. Na výrobu figurek proto stačí mnohem menší hmotnost modelíny, než jste zvyklí. Suchý výrobek je pevný a velmi lehký. Pokud hmotu nepoužíváte, uchovávejte ji v neprodyšné nádobě na suchém a chladném místě. Pro dosažení elasticity hmotu chvíli mačkejte a roztahujte rukama, dokud se hmota nezačne natahovat. Jednotlivé barvy lze libovolně míchat tak, že je důkladně prohnětete dohromady. Vysuší-li se hmota, postříkejte jí sprejem s obyčejnou vodou a znovu mačkejte a roztahujte. Zůstanou-li barvené pigmenty na rukou, umyjte je teplou vodou. Nevhodné pro děti do 3 let (nebezpečí udušení).

Sada obsahuje:

3 náhradní balení 10 g (bílá, hnědá)
3 náhradní balení 5 g (žlutá, červená, černá)
Krabička k uložení čokoládek z tvrdého papíru
Nástroj k modelování "Pinocchio" 5 v 1
Ilustrovaný návod

Rozměr balení: šířka 110 x hloubka 48 x výška170 (mm)

Videonávod:

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MODELOVÁNÍ
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.